Heb je in interesse in mijn werk, maar wil je het eerst vrijblijvend bekijken?  Dan kun je je belangstelling kenbaar maken door te klikken op de knop "mail kunstenaar" in het menu "Contact" en een bericht achterlaten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en/of het maken van een afspraak. Bij afspraken in mijn atelier hanteer ik voor jouw en mijn veiligheid de regels die de overheid stelt m.b.t. het coronavirus. 


Daarnaast kun je een groot aantal werken ook direct online kopen via de webshop van Exto.  Maak daarvoor gebruik van de knop  "kopen via Exto" onder het betreffende werk of ga via het menu naar de webshop.   Deze webshop prijzen zijn inclusief verzendkosten. Een online bestelt werk (via de Exto webshop) kan altijd retour worden gezonden tegen 100% vergoeding, exclusief verzendkosten. Zie hiervoor de voorwaarden van Exto.
 

Het is ook mogelijk om aangekocht werk zelf af te halen bij mijn atelier in Bilthoven. Je bespaart in dat geval 25 euro verzendkosten. Als hier je voorkeur naar uit gaat, stuur me dan een berichtje in plaats van de aankoop te doen via de Exto webshop.

Oo de hoogte blijven van mijn nieuwste werk, aanbiedingen, exposities en ander nieuws? Dan kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Elke nieuwe aanmelder ontvanget een kleine attentie!